O NAMA

Biro All

Uz našu bezrezervnu podršku ženskom preduzetništvu, pružamo posebne pakete usluga za registraciju firmi i sve povezano s tim.
Zahvaljujući našim tehnički kvalificiranim članovima, postali smo efikasna kompanija spremna prihvatiti profesionalne izazove bilo koje vrste.

Biro All je vaš pouzdan partner za sve poslovne potrebe – pružamo najbolja rješenja za računovodstvo, pravo i konsultacije.

Registracija-osnivanje
Računovodstvo i knjigovodstvo
Revizija
Administrativni poslovi
Legalizacije
Konsultantske usluge
Pravne usluge
Izrada tenderske dokumentacije
Kontkatirajte nas na: +382 67 306 484
Želite da sarađujete sa nama? Pišite nam, pozovite nas i započnimo saradnju...

O NAMA

Biro All je kompanija koja pruža računovodstvene, knjigovođstvene, pravne i konsultantske usluge. Naš mali a veliki Biro postoji od 18.02.2020. godine i do danas sarađujemo sa velikim brojem klijenata koji su nam ukazali svoje povjerenje i učinili da budemo stabilan oslonac za njihove male i velike biznise. Biro All kompanija sarađuje sa građevinskim kompanijama kao što je Pia inženjering doo koja je učestvovala na velikim projektima kao što je Maestral Budva, Porto Montenegro Tivat i mnogim drugim, a od 2022.godine pružamo pravne, konsultantske i knjigovođstvene usluge na njihovom prvom samostalnom projektu Objekat Bijela Centar, Herceg Novi.

Biro All je tim od 7 zaposlenih koji stoje na raspolaganju našim klijentima. Naš Biro pruža svoje usluge različitim vrstama djelatnosti tako da su nam svoje povjerenje ukazali: Pia inženjering doo-građevinska firma, Adria Vet doo-veterinarska ambulanta, Empire Focus doo- fotografska radnja, Merlin Ponta-restoran i plaža, Soul Mne doo-picerija i mnoge druge.

Biro All se pored navedenih usluga bavi i legalizacijama objekata. Do danas smo uspješno realizovali više ovakvih usluga i trudimo se da klijentima pružimo najbolja moguća rješenja.

Ono po čemu je Biro All prepoznatljiv jeste bezrezevna podrška ženskom preduzetništvu. Podrška koju pružamo su posebni paketi ponuda koje nudimo i pripremamo a tiču se registracije firmi i svime što je vezano za istu za naše preduzetnice.

Zahvaljujući našim zaposlenima koji su bazirani u Tivtu, Kotoru i Podgorici, od osnivanja 2020. godine, razvili smo se u efikasnu kompaniju sa tehnički kvalifikovanim članovima, spremni i voljni da prihvatimo profesionalne izazove bilo koje vrste.

VIZIJA

…budemo sinonim za kompaniju koja pruža pravoremene informacije svojim klijentima i učini da njihovi mali i veliki biznisi i preduzeća rastu kroz vrijeme… Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi, koja teži zadovoljenju potreba svojih klijenata i unapređenju njihovih procesa rada; kao i obezbeđenju kvaliteta poslovanja i uslova društvenih potreba. Naša vizija je da rastom i dobrim poslovanjem osiguramo dobit za naše sadašnje i buduće saradnike, jer ako vi rastete i mi rastemo zajedno sa Vama!

MISIJA

…želimo da gradimo dugoročne saradnje sa stalnim razvijanjem, unapređivanjem i održavanjem mreže naših saradnika. Želimo da budemo efikasna, fleksibilna i rastuća organizacija kojoj klijenti vjeruju…Želimo da opravdamo podršku koju imamo pružanjem bezrezevne podrške Vama koji ste nam do sada ukazali svoje povjerenje i učinili da budemo prepoznatljivi ‘’mali Biro’’ u kojem vlada prijatna atmosfera za saradnju, komunikaciju i dogovore kako da iskoristite Vaš potencijal. Želimo da budemo Vaša inspiracija da uvijek idete korak naprijed a mi ćemo Vas rado pratiti rame uz rame.

Želite da započnete saradnju sa nama?